Читај ми!

Đoković: Boriću se za trofej i ove godine

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan što nije proveo mnogo vremena na terenu u pobedi protiv Austrijanca Andreasa Hajdera Maurera u drugom kolu Ju-Es opena. Đoković se plasirao se u treće kolo pošto je za samo 93 minuta sa 3:0 u setovima (6:4, 6:1 i 6:2) savladao Austrijanca Hajdera Maurera.

Đokoviću je u prvom setu bilo potrebno malo vremena da se zagreje – 6:4, da bi potom "ubacio u brzinu" – 6:1, 6:2, i sa 3:0 u setovima pobedio Austrijanca i plasirao se u treće kolo.

"Sve u svemu, dobro je što nisam dugo ostao na terenu i što sam posao završio u tri seta", rekao je Đoković, kome je posle meča ostalo energije i da zapleše na terenu.

Đoković je u pohodu na svoju treću ovogodišnju grend slem titulu, ukupno desetu, a drugu na Ju-Es openu.

On je četiri puta do sada na terenima Flešing Medouza gubio u finalu – 2007, 2010, 2012, 2013, a trofej je podigao 2011. godine.

"Zbog ovog ili onog razloga, nisam uspeo toliki broj puta da učinim taj završni korak", rekao je Đoković.

On je naglasio da je u dosadašnjoj karijeri na Ju-Es openu pokazao najkonstantnije rezultate u odnosu na sve ostale turnire na kojima je učestvovao.

"Od 2007. sam u svakom polufinalu Ju-Es opena. Ovdašnji uslovi mi pogoduju, osećam se dobro na terenu, igram dobar tenis i očigledno svake godine se trudim da dođem u poziciju da se borim za trofej. Ni ova godina se po tome ne razlikuje od prethodnih", rekao je Đoković, koga u sledećem kolu čeka Italijan Andreas Sepi, koji je Rusa Tejmuraža Gabašvilija pobedio sa 3:1 u setovima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара