Читај ми!

Hrabri Krajinović poražen od Ferera!

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u 3. kolo Otvorenog prvenstva SAD pošto je izgubio od Španca Davida Ferera u tri seta - 7:5, 7:5, 7:6 (7:4).

Krajinović, trenutno 102. na ATP listi, važio je za autsajdera u duelu sa sedmim teniserom sveta, ali je pružio odličnu partiju i ravnopravno se nosio sa iskusnim, 10 godina starijim Špancem.

Igrao je sigurno, odvažno i bez respekta, međutim, u presudnim trenucima nije imao sreće da eventualno pomrsi račune favoritu.

To se posebno odnosi na treći set, kada je brejkom poveo sa 5:4, ali je Ferer odmah uzvratio i potom u taj-brejku rutinski okončao duel za pobedu u njihovom prvom međusobnom okršaju.

Tokom skoro dva i po sata borbe Krajinović je prikazao igru za koju je zaslužio da bude nagrađen makar osvajanjem jednog seta, ako ne i više, jer je favorizovani Španac bio primoran da uloži maksimum truda dok konačno nije srušio njegov otpor.

Ferer u šesnaestini finala Ju-Es Opena igra protiv Francuza Žeremija Šardija, koji je savladao Slovaka Martina Kližana takođe u tri seta - 7:5, 6:4, 7:6 (7:1).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво