Nole i Rafa igraju egzibicioni meč na Tajlandu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Španac Rafael Nadal odigraće egzibicioni meč na Tajlandu 2. oktobra, najavili su organizatori tog događaja.

Predsednik Teniske federacije Tajlanda Suvat Liptapanlop naveo je da će meč biti odigran u Bangkoku, u dvorani Huan Mark, prenosi agencija AP.

On je naglasio važnost ovog meča za turizam te zemlje, nakon bombaškog napada u centru Bangkoka prošlog meseca kada je poginulo 22 ljudi, među kojima osam stranaca, a 140 je ranjeno.

"Ovaj meč uticaće na porast poverenja u bezbednost na Tajlandu", rekao je Liptapanlop.

Najbolji srpski teniser poslednji put je boravio na Tajlandu 2008. kada je u finalu ATP turnira izgubio od Francuza Žoa Vilfreda Conge, dok je Nadal posetio tajlandsku prestonicu 2010. i tom prilikom je poražen u polufinalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво