Читај ми!

Aleksandra zaustavljena u prvom kolu

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo Ju-Es opena. Poražena je od Crnogorke Danke Kovinić sa 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 6:1. Meč je trajao tačno dva sata.

Aleksandra je odlično ušla u meč i dobila prvi set, propustila svoje šanse u drugom, a u trećem setu jedostavno je pala i nije imala snage da vrati u meč, tako da je poraz bio neminovan.

U prvom setu nakon velike borbe, gde su obe teniserke uspevale da sačuvaju svoj servis, Krunićeva je u sedmom gemu uspela da oduzme servis protivnici i povede sa 4:3. Aleksandra je uspela da sačuva prednost i dobije prvi set sa 6:4.

Na startu drugog seta teniserke su razmenile po jedan brejk. U trećem gemu naša teniserka ponovo dolazi do brejka prednosti. Međutim, nije uspela da sačuva prednost i protivnica u šestom gemu dolazi do izjednačenja – 3:3. Nastavila se velika borba i kada se očekivalo da će set biti rešen u taj-brejku, Kovinićeva uspeva da oduzme servis našoj teniserki i dobije drugi set sa 7:5.

U trećem setu veliki pad u igri naše teniserke, što protivnica koristi i ekspresno rešava set i meč u svoju korist, dozvolivši Aleksandri da osvoji samo jedan gem – 6:1 u trećem setu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара