Читај ми!

Đoković: Samo da ovako nastavim

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan početkom Otvorenog prvenstva SAD i da želi tako i da nastavi. Posle pobede nad Žoaom Sozom Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Andreasa Hajder-Maurera, koji je u prvom kolu bio bolji od Kanađanina Vašeka Pospišila.

Najbolji teniser sveta je lako i ubedljivo sa 3:0 savladao Žoaoa Sozu iz Brazila u prvom kolu Ju-Es opena.

"Dominirao sam, što mi uliva dodatno samopouzdanje. Samo se nadam da ću moći da nastavim da igram na ovaj način. Ako to uspem da uradim, mislim da imam dobre šanse protiv svakoga", rekao je Đoković posle meča u Njujorku.

Đokoviću se osvrnuo i na uslove za igru na turniru istakavši da mu se zbog novoizgrađene krovne konstrukcije na stadionu "Artur Eš", više sviđaju vremenski uslovi nego prethodnih godina.

"Vetar... ima ga mnogo manje. Nije kao što je bilo ranije. Možete osetiti kontrolu nad svojim potezima sa osnovne linije", kazao je on.

Đoković je dodao da je odličan osećaj vratiti se na stadion "Artur Eš" posle godinu dana.

Srpski teniser će u narednoj rundi igrati protiv Andreasa Hajder-Maurera, koji je u prvom kolu bio bolji od Kanađanina Vašeka Pospišila.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво