Читај ми!

Krajinović preko Gonzalesa do drugog kola

Filip Krajinović je uspeo da se plasira u drugo kolo Ju-Es opena. On je u prvom kolu bio bolji od Alehandra Gonzalesa iz Kolumbije sa 3:0, po setovima 6:4, 6:0, 6:4. Naredni rival našeg tenisera je Španac David Ferer.

Filip je uspeo da prebrodi prvu prepreku na Otvorenom prvenstvu Amerike. Kolumbijac je pružio veliki otpor, ipak Krajinović je uspeo da odgovori napadima protivnika i stigne do zasluženog trijumfa. Predstoji mu težak meč u drugom kolu, gde će igrati sa znatno iskusnijim Špancem Davidom Fererom, koji je postavljen za sedmog nosioca na turniru.

Protivnik je u prvom setu na samom startu došao do brejka prednosti i poveo sa 3:0. Naš teniser je tada preuzeo kontrolu i ekspresno stigao do izjednačenja – 3:3. Nakon izjednačenja na 4:4, naš as oduzima servis protivniku, a potom je bio siguran na svoj servis i prvi set dobija sa 6:4.

U drugom setu na terenu je bio samo naš teniser. Bez problema reševa ovaj period igre u svoju korist sa maksimalnih 6:0, za samo 22 minuta igre.

Kada se očekivalo da Krajinović nastavi u istom stilu, Gonzales kao da se probudio. Ponovo je napao. Kao i u prvom setu dolazi do ranog brejka i prednosti od 3:0. Brejk prednosti je čuvao do rezultata 4:2. Tada Krajinović pojačava i sa četiri vezana gema, uz dva brejka, rešava set i meč u svoju korist, 6:4 u trećem setu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво