Đoković protiv Souze na startu

U prvom kolu poslednjeg gren slema u sezoni, Novak Đoković će se sastati sa Brazilcem Žoaom Souzom. U istoj polovini žreba Rafael Nadal i Kei Nišikori. Troicki na startu sa Fransesom Tiafuom, dok će Janko Tipsarević igrati protiva Gulijerma Garsije-Lopesa, a Filip Krajinović će se nadmetati s jednim od kvlafikanata.

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković u prvom kolu poslednjeg gren slema u sezoni Ju Es opena sastaće se sa Brazilcem Žoaom Souzom, određeno je žrebom u Njujorku.

Ukoliko pobedi, Đoković će se u drugom kolu sastati sa boljim iz duela između Kanađanina Vaseka Pospišila i Austrijanca Adrijana Hajder-Maurera.

Sa srpskim teniserom u istoj polovini žreba nalazi se Španac Rafael Nadal, s kojim bi se Đoković sastao u eventualnom četvrtfinalu, kao i Japanac Kei Nišikori, koji mu je potencijalni rival u polufinalu.

Branilac trofeja na Ju-Es openu, Hrvat Marin Čilić će na otvaranju turnira igrati sa kvalfikantom.

U drugoj polovini žreba nalaze se i Švajcaraci Rodžer Federer i Stan Vavrinka, Britanac Endi Mari i Čeh Tomaš Berdih.

Federer će u prvom kolu igrati protiv Argentinca Leonarda Majera, Vavrinka će se sastati sa Špancem Albertom Ramosom-Vinolasom, a Berdih sa Amerikancem Bjornom Frantandželom.

Srpski teniser Viktor Troicki, koji se nalazi u delu žreba sa Berdihom u prvom kolu sastaće sa domaćim predstavnikom Fransesom Tiafuom, dok će Janko Tipsarević igrati protiv Španca Gulijerma Garsije-Lopesa, a Filip Krajinović će se nadmetati s jednim od kvlafikanata.

Otvoreno prvenstvo SAD u tenisu počeće 31. avgusta i trajaće do 13. septembra.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво