Krajinović i Majer otvaraju duel Argentine i Srbije

Duel četvrtfinala Dejvis kupa, između Srbije i Argentine, otvaraju Filip Krajinović i Leonardo Majer. Posle njih, na teren će Federiko Delbonis i Viktor Troicki. U subotu je na programu dubl, za koji su prijavljeni Karlos Berlok i Dijego Švarcman, odnosno Nenad Zimonjić i Dušan Lajović.

Leonardo Majer i Filip Krajinović otvoriće četvrtfinalni duel Dejvis kupa između Argentine i Srbije, odlučeno je žrebom u Buenos Airesu.

Posle njih u petak, prvog dana meča, na teren će Federiko Delbonis i Viktor Troicki.

U subotu je na programu dubl za koji su prijavljeni Karlos Berlok i Dijego Švarcman, odnosno Nenad Zimonjić i Dušan Lajović.

Poslednjeg dana meča, u nedelju, trebalo bi da se sastanu Majer i Troicki, odnosno Delbonis i Krajinović.

Meč između Argentine i Srbije počinej sutra od 16 sati.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво