Читај ми!

Kiša prekinula Troickog i Marija, nastavak u nedelju

Meč između Viktora Troickog i Endija Marija u zapadnom Londonu, prekinut je zbog kiše pri rezultatu 3:3 u prvom setu. Srpski teniser je povredio rame pre samog prekida. Meč se nastavlja u nedelju.

19.50 - Zvanično, meč se nastavlja u nedelju. 

19.20 - Čelnici turnira će pružiti još jednu šansu nebu nad Londonom, u 19.45. Ukoliko ne bude bilo uslova za igru, meč će definitivno biti nastavljen sutra. 

19.05 - Baš tako, meč će se nastaviti sutra, prenosi britanski Telegraf

18.55 - Sudeći po fotografijama iz Engleske, pre će doći sudnji dan u zapadni London, nego što će se nastaviti teniski meč...

18.43 - Igrači su se vratili na teren, deluje da Troicki nema problema sa ramenom, prenose britanski mediji, ali je kiša ponovo počela da pada.

18.20 - Polufinalni meč između Troickog i Marija prekinut je u prvom setu zbog kiše. Meč je prekinut u sedmom gemu, pri rezultatu 3:3, na brejk loptu Mareja. Još uvek nema informacija iz Londona kada će meč biti nastavljen.

Poen pre nego što je meč prekinut, na jednu od dve brejk lopte za Britanca, Troicki je povredio levo rame nakon pada na travu, te mu je ukazivana lekarska pomoć.

17.45 - Počeo je meč u Kvinsu. 

17.35 - Prema poslednjim informacijama, meč počinje za desetak minuta. 

17.00 - Novo pomeranje, očekuje se početak oko 17.30. 

15.45 - Meč će početi oko 17 sati. 

Viktor je do polufinala turnira u u Kvinsu, u Londonu, stigao pobedom nad Džonom Iznerom od 2:0 u setovima 7:6, 6:3 za sat i 13 minuta igre.

Troicki će u polufinalu turnira, koji se igra na travi i važi kao jedna od priprema za Vimbldon, igrati protiv Britanca Endija Marija.

Biće to njihov sedmi međusobni duel, a srpski teniser je izgubio svih šest susreta.

Turnir u Kvinsu igra se za nagradni fond od 1.696.645 evra.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво