Читај ми!

Jelena u osmini finala Hertogenboša

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala turnira u Hertogenbošu, pošto je savladala Čehinju Terezu Smitkovu sa 7:5, 6:4. Zimonjić i Matkovski u četvrtfinalu Štutgara.

Janković, 30. teniserka sveta, pobedila je za sat i 25 minuta. Ona je tri puta oduzela servis protivnici, koja je napravila jedan brejk.

Drugi nosilac na turniru Janković će u osmini finala igrati protiv 168. teniserke sveta Andree Hlavackove i to će biti njihov prvi međusobni duel.

Turnir u Hertogenbošu igra se za nagradni fond od 226.750 dolara.

Zimonjić i Matkovski u četvrtfinalu Štutgara

Teniser Srbije Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Poljak Marcin Matkovski plasirali su se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto su pobedili francuske tenisere Žila Simona i Gaela Monfisa sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).

Drugi nosioci na turniru Zimonjić i Matkovski su pobedili za 55 minuta, dva puta su oduzeli servis protivnicima, koji nisu napravili nijedan brejk.

Zimonjić i Matkovski će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela australijsko-ukrajinskog para Bernarda Tomića i Sergeja Stahovskog i austrijsko-nemačke kombinacije Andreasa Hajdera Morera i Dastina Brauna.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи