Aleksandra stala na startu Rolan Garosa

Srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u Parizu posle preokreta izgubila od Julije Putinceve iz Kazahstana, 3:6, 6:3, 6:2.

Krunićeva je odlično počela meč i lako dobila prvi set, ali je posle stala i dozvolila rivalki da dođe do preokreta u njihovom prvom međusobnom meču.

Aleksandra Krunić nije krila razočarenje eliminacijom sa Otvorenog prvenstva Francuske već u prvom kolu.

"Igra je bila znatno bolja nego u Strazburu, što me raduje, ali kada se izgubi ovako rano naravno prvo je razočaranje, a tek posle o nekim pozitivnim drugim stvarima razmišljam", rekla je Krunićevima novinarima posle meča u Parizu.

"Zadovoljna sam igrom i ponašanjem do sredine trećeg seta, posle čega sam se i psihički i fizički umorila, jer nisam navikla da držim toliko fokus i da budem toliko pozitivna prema sebi. Biće još takvih mečeve i moraću da prođem kroz njih, da gledam 'širu sliku' ukoliko želim da napredujem kao igrač. Moram da nastavim da radim u ovom pravcu", dodala je ona.

On je rekla da već pola godine pokušava da izgradi svoj prepoznatljiv stil igre.

"Ne menjam ja način igre, već se trudim da prepoznam kratke lopte, da ulazim više u teren, da verujem svom forhendu, da igram kao kada sam bila mlađa ... Što si mlađi, to manje razmišljaš, čim kreneš da mišliš na terenu, počinju greške zbog sumnje u sebe. Moramo da nađem taj svoj stil, a ne da konstatno menjam taktiku zbog drugih igračica", rekla je Krunićeva.

Ranije danas, u prvom kolu je ispao i Filip Krajinović, koji je poražen u četiri seta od Belgijanca Davida Gofana, 6:3, 2:6, 6:7, 1:6.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво