Rolan Garos: Viktor u drugom kolu

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na Rolan Garosu, pošto je savladao mladog Nemca Žana-Lenarda Štrufa sa 6:2, 6:1, 6:7 (3:7), 6:1. Naredni rival Troickom biće Italijan Simone Boleli. Filip Krajinović je poražen od Belgijanca Gofana, dok je Aleksandra Krunić izgubila od Putinceve.

Troicki je u njihovom prvom međusobnom duelu do trijumfa došao posle dva sata i 24 minuta igre.

Srpski teniser je zabeležio 41 direktno osvojen poen, a uz to je imao i 29 neiznuđenih grešaka. Njegov rival je ostvario 36 vinera i čak 44 neiznuđene greške.

Troicki je do trijumfa mogao da dođe i posle tri seta, pošto je imao servis pri rezultat 5:4, ali je Šturf tada napravio brejk, a potom i set odveo u taj-brejk, koji je dobio sa 7:3.

Troicki, 31. nosilac na Rolan Garosu, u drugom kolu sastaće se sa Italijanom Simonom Bolelijem, koji je pobedio Belgijanca Stiva Darsisa sa 3:0 u setovima.

Ranije danas sa Rolan Garosa eliminisani su Filip Krajinović i Aleksandra Krunić.

Prvi teniser sveta Novak Đoković startuje na Rolan Garosu protiv Finca Jarka Nijeminena u utorak, a meč je na programu kao treći na terenu Filip Šatrije.

Jelena Janković igra protiv Bugarke Sesil Karatančeve takođe treći meč na terenu 3, dok Nenad Zimonjić u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim startuje protiv novozelandsko-belgijskog dubla Markus Danijel/Stiv Darsis. Dušan Lajović takođe igra u dublu - zajedno sa Kolumbijcem Santjagom Hiraldom, protiv francuskog para Tristan Lamazen/Žoan Tatlo.

Ovako su protekli mečevi drugog dana Otvorenog prvenstva Francuske 

0.05 - Kraj meča, Viktor je dobio četvrti set sa 6:1 i plasirao se u drugo kolo turnira.

19.37 - Troicki je servirao za meč pri rezultatu 5:4, ali je izgubio svoj servis, kasnije i set – 6:7.

18.44 - Viktor osvaja i drugi set u meču, još ubedljivijim rezultatom - 6:1.

18.10 - Troicki sigurnom igrom osvaja prvi set - 6:2. 

17.50 - Počeo je meč između Viktora Troickog i Nemca Štrumfa. 

17.30 - Kraj meča između Krunićeve i Putinceve, u naredno kolo ide teniserka iz Kazahstana, koja je dobila treći odlučujući set sa 6:4, za ukupnih 2:1. 

16.45 - Aleksandra Krunić gubi drugi set protiv Putinceve - 3:6. 

16.40 - Na žalost, Filip Krajinović je poražen od Belgijanca Gofana sa 3:1. U trećem setu bilo je 6:1 za domaćeg igrača. 

16.05 - Filip Krajinović ispustio prednost od 4:0 i u taj-brejku izgubio treći set, 7:6 (7:3). Gofan sada vodi sa 2:1 u setovima. U toku je četvrti set.

15.45 - Aleksandra Krunić dobila prvi set sa 6:3. 

15.15 - David Gofan dobio drugi set protiv Filipa Krajinovića sa 6:2 i izjednačio na 1:1. U toku je treći set.

15.05 - Počeo meč između Aleksandre Krunić i Julije Putinceve.

14.42 - Krajinović dobio prvi set sa 6:3.

14.10 - Počeo meč između Filipa Krajinovića i Davida Gofana.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво