Jovanovska u drugom kolu Rolan Garosa

Srpska teniserka Bojana Jovanovski uspešno je započela nastup na Rolan Garosu, pošto je u prvom kolu pobedila Ukrajinku Lesju Curenko sa 1:6, 6:1, 6:0. Naredna protivnica naše teniserke je hrvatska teniserka Dona Vekić.

Jovanovska je slavila nad 67. teniserkom sveta posle velikog preokreta, iako je prvi set ubedljivo izgubila sa 6:1. Ona je posle izgubljenog prvog seta zaigrala znatno bolje i protivnici je dozvolila samo jedan gem do kraja meča.

Srpska tenerka u narednom kolu će igrati protiv Hrvatice Done Vekić, koja je u prvom kolu savladala Francuskinju Karolinu Garsiju sa 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 6:2.

Otvoreno prvenstvo Francuske igra se za ukupan nagradni fond od 28 miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво