Nole, srećan rođendan!

Novak Đoković danas slavi 28. rođendan, a videćemo hoće li mu žreb na Rolan Garosu doneti kakav rođendanski poklon. U svakom slučaju, raspored snaga je drugačiji u odnosu na prošlu sezonu kada je „kralj šljake“ Rafael Nadal bio na znatno boljoj poziciji.

Predhodnih dana, odmarajući se posle osvajanja turnira u Rimu, Đoković je učestvovao u nekoliko humanitarnih akcija u Monte karlu i Parizu.

Najviše pažnje je privukao dobrotvorni fudbalski spektakl koji je organizovao princa Albert, a na kome je Nole demonstrirao i fudbalsko umeće u timu čiji je selektor bio Klaudio Ranijeri. Pobedila je, naravno, humanost. Ali je Noletov tim utakmicu završio sa 3:0. 

Svetski "Broj 1" je u četvrtak trenirao sa 11. nosiocem Felisijanom Lopezom, a zabeležen je i prijateljski susret sa Endijem Marejem i Ameli Morezmo.

Nadal je dobio najveće priznanje Grada svetlosti, a posle svih aktivnosti van terena, od danas će svi biti maksimalno koncentrisani na drugi grend slem u sezoni, možda i istorijski za Đokovića.

U 11.30 biće obavljen žreb na kome će Rafael Nadal, iako na listi sedmoplasiran, ipak biti šesti nosilac, jer je Miloš Raonić ranije odustao od učešća na turniru.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво