Tipsarević odustao od Rolan Garosa!

Srpski teniser se nedavno vratio na teren posle teške povrede, ali ipak nije dovoljno spreman, pa je bio primoran da otkaže učešće na Rolan Garosu.

Tipsarević i dalje nije u stanju da pruži maksimum, pa je i zvanično otkazao nastup na drugom grend-slemu sezone.

Tim srpskog igrača je planirao da se Tipsarević vrati na teren tokom turnira u Diseldorfu koji se igra ove nedelje, koji bi mu poslužio kao priprema za Rolan Garos. Međutim, to se nije obistinilo, a sada je potvrđeno da je otkazao i put u "grad svetlosti".

Imajući u vidu celokupnu situaciju i povredu koju Tipsarević nikako ne uspeva da sanira, čini se da je u ovom trenutku Janko bliži kraju karijere nego povratku na teren...

On se u međuvremenu okrenuo humanitarnom radu i pomoći ugroženima od poplava. Na njegovoj teniskoj akademiji "Tipsarević" u utorak će biti odigran revijalni meč između Aleksandra Karakaševića i Viktora Troickog. Sav prihod će biti uplaćen za pomoć ugroženima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи