Novakov pohod na Rolan Garos na kanalima RTS-a!

Oči srpske ali i svetske teniske javnosti od naredne nedelje biće uprte u Novaka Đokovića, koji će na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu, popularnom Rolan Garosu, pokušati da osvoji jedini pehar sa grend slem turnira koji mu nedostaje. Sve najzanimljivije mečeve iz Pariza moći ćete da pratite ekskluzivno na kanalima RTS-a.

Bliži se početak drugog grend slema u sezoni. Svetska teniska elita će se kolektivno preseliti u grad Ajfelovog tornja i na pariskoj šljaci dve nedelje (24. maj – 7. jun 2015) izgarati za trofej, bodove ali i novac.

Naravno, u centru pažnje domaćih ljubitelja tenisa biće novi pokušaj najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića da konačno osvoji titulu u Gradu svetlosti.

Ove godine možda više nego ikada ranije, šanse za tako nešto su sasvim realne.

Nole u ovoj sezoni igra fenomenalno – osvojio je trofeje na prvom grend slemu sezone Australijan openu, mastersima u Majamiju, Indijan Velsu i Rimu, kao i na prestižnom turniru u "njegovom" Monte Karlu. 

Ono što posebno raduje je način na koji je prvi reket sveta do ovih dostignuća došao – vrlo ubedljiva, sigurna i nadasve zrela igra, pogotovo u duelima sa igračima iz samog vrha (Nadal, Federer, Mari...).

Na ruku Noletu, osim sjajne forme, ide i slabija igra "kralja šljake" i večitog prvog favorita na Rolan Garosu, Španca Rafe Nadala.

Istina, on se oporavio od teške povrede, ali se i dalje "traži", pa se čini da je došao trenutak da i Novak osvoji taj turnir.

Naravno, sa posebnom pažnjom ćemo pratiti učinak i ostalih srpskih tenisera i teniserki, koji su umeli da nas obraduju lepim vestima iz glavnog grada Francuske. 

Ono što može da raduje gledaoce Javnog servisa i ljubitelje tenisa u Srbiji – najzanimljiviji mečevi će biti direktno prenošeni ekskluzivno na kanalima RTS-a.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи