Читај ми!

Novak: Brzo ću se vratiti na pravi put

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je posle pobede nad Nikolasom Almagrom da nije startovao prema očekivanjima na masters turniru u Rimu, gde brani titulu.

Đoković je savladao Španca u tri seta (6:1, 6:7, 6:3) posle dva sata velike borbe, nakon što je u taj-brejku drugog seta neobjašnjivo prokockao prednost od čak 5:2.

"U važnim trenucima sam se osećao malo nelagodno. Možda zbog toga što nisam igrao neko vreme. Međutim, siguran sam da ću se veoma brzo vratiti na pravi put", izjavio je srpski teniser, koji je turnir u prestonici Italije do sada osvajao tri puta (2008, 2011, 2014).

Đokovićev rival u osmini finala biće bolji iz duela u kojem se sastaju Brazilac Tomaz Beluči i Španac Roberto Bautista Agut.

Rimski masters je poslednja Đokovićeva priprema pred učešće na drugom grend slemu sezone, Rolan Garosu, koji se održava od 24. maja do 7. juna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво