Читај ми!

Nadal posle 10 godina ispao iz prvih pet

Španski teniser Rafael Nadal ispao je iz prvih pet na ATP listi posle nešto više od 10 godina, nakon što je izgubio finale turnira u Madridu od Endija Marija. To je i najveća promena među prvih 10 igrača.

Nadal je sada sedmi na ATP listi, sa 4.990 bodova, pošto je, nakon poraza u Madridu, izgubio 400 bodova.

Španac je poslednji put na ovoj poziciji bio 2. maja 2005. godine, a trenutno su ispred njega Kanađanin Miloš Raonić (5.160), Čeh Tomaš Bedih (5.140) i Japanac Kei Nišikori (5.040).

Prvi je i dalje Novak Đoković sa 13.845 bodova. Slede ga Rodžer Federer i Endi Mari. Na četvrto mesto, umesto Nadala, došao je Kanađanin Miloš Raonić, koji se popeo za dva mesta. Peti je Čeh Tomaš Berdih, koji je takođe napredovao za dva mesta.

Od ostalih srpskih tenisera, Viktor Troicki i Dušan Lajović nazadovali su za po jedno mesto i nalaze se na 34. odnosno 75. poziciji, dok je Filip Krajinović sa 101. pao na 103. mesto.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи