Читај ми!

Batali tenis, daj pusti fudbal!

Meč na VTA turniru u Madridu između Karle Suarez Navaro i Nemice Julije Gerges – počeo je u 20 časova na centralnom terenu čuvene "Magične kutije". Prvi polufinalni meč Lige šampiona koji su igrali Juventus i madridski Real počeo je 45 minuta kasnije. Sada dolazimo do zanimljivog razvoja događaja. Ljudi u organizaciji turnira, očigledno navijači "los blankosa", u pauzama između gemova puštali su na velikom ekranu prenos iz Torina. I to uz zvuk.

Nije delovalo da navijačima to smeta, naprotiv, ali je svakako ometalo igračice.

"Primetila sam to. To je manjak poštovanja prema nama. Kada ja idem na fudbalsku utakmicu nikada na poluvremenu ne gledam tenis. Nadam se da se to neće ponoviti", rekla je ljutita Karla Suarez Navaro.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво