Читај ми!

Monfis prejak za Viktora

Troicki – Monfis 0:2 (2:6, 0:6) Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Madridu. Bolji od njega bio je Francuz Gael Monfis. Protivniku bilo potrebno 62 minuta igre reši meč u svoju korist. Monfis u nastavku takmičenja igra sa pobednikom meča u kome se sastaju Slovak Kližan i Španac Granoljers-Pujol.

Viktor Troicki je završio učešće u singlu na Mastersu u Majamiju. Neprelazna prepreka bio je raspoloženi Francuz Gael Monfis, koji je od samog starta kontrolisao igru i koristio prilike da napadne servis našeg tenisera. To je dodatno poremetilo servis našeg asa, a olakšalo protivniku. Viktor je sve više grešio, pa je poraz bio neminovan.

Viktor je loše ušao u meč, što je protivnik iskoristio i brzo stigao do prednosti. Već u trećem gemu Francuz je napao servis našeg asa i došao do prve brek lopte, Viktor šalje loptu u aut i Monfils dolazi do brejka. Protivnik nastavlja da kontroliše igru, i koristi svaku priliku da pritisne servis našeg tenisera. U sedmom gemu Monfis je ponovo iskoristio brejk šansu i oduzeo servis Troickom - 5:2. Francuz potom osvaja svoj servis i rešava prvi set u svoju korist sa 6:2.

Novi problemi za Viktora na startu drugog seta, ponovo je Monfis napao i oduzeo mu servis i stigao do ranog brejka. Viktor je sve nervozniji, nižu se greške našeg tenisera i Francuz uz još jedan brejk dolazi do prednosti od 3:0. Gubitak još jednog servisa je slomio otpor našeg tenisera, jo se predap i do kraja seta, nije uspeo da osvoji ni utešni gem, iako je u poslednjem gemu na servis Monfisa propustio nekoliko brejk šansi, 6:0 za protivnika.

Francuz će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela u kome se sastaju Martin Kližan iz Slovačke i Španac Marsel Granoljers-Pujol.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво