Читај ми!

Troicki izgubio u Minhenu

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u osminu finala ATP turnira u Minhenu, pošto je u prvom kolu izgubio od Viktora Estrelje Burgosa iz Dominikanske Republike sa 7:6 (7:4), 6:4.

Meč je trajao sat i 39 minuta, a Troicki nije uspeo da opravda ulogu favorita protiv slabije rangiranog tenisera, koji je trenutno 51. na svetu.

Obojica tenisera su tokom meča veoma dobro servirali. Prvi set okončan je posle taj-brejka, koji je Burgos dobio sa 7:4, napravivši jedan mini-brejk.

Burgos je u desetom gemu drugog seta oduzeo servis Troickom, kada je iskoristio drugu brejk loptu od dve vezane i došao do plasmana u drugo kolo.

Protivnik Burgosa u narednom kolu biće pobednik meča Janko Tipsarević (Srbija) - Bernard Tomić (Australija).

Turnir u Minhenu igra se za nagradni fond od 494.310 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи