Krunić bolja od Sepede Rojg

Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Paragvaja sa 1:0 u meču za popunu Svetske B grupe, koji se igra u Novom Sadu.

Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je ubedljivo savladala Veroniku Sepede Rojg sa 6:1, 6:3.

Srpska teniserka je posle pravog "tornada" u prvom setu kojim se činilo da će "oduvati" Paragvajku, u drugom delu igre imala mali pad koncentracije, kada je dozvolila protivnici brejk za 4:3, ali je potom odmah uzvratila brejkom i svojim servisom posle malih problema iskoristila drugu meč loptu.

"Trudila sam se da budem koncentrisana od starta, pokušavala sam da pritisak domaćeg terena ne utiče previše na mene. Najvažnije je da sam ostala mirna u trenucima kada se 'zakuvavalo' i da sam donela prvi poen Srbiji", rekla je Krunić.

Ona je naglasila da joj nastup za Fed kup reprezentaicju dodatno uliva samopouzdanje.

"Došla sam na ovaj meč bez i jedne pobede u poslednjih mesec dana i nisam bila baš puna samopouzdanja. Ipak, ova atmosfera i nastup za reprezentaciju i te kako pozitivno utiče na moju motivaciju", zaključila je Krunić.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи