Читај ми!

Fed kup: Srbija ubedljiva protiv Paragvaja

Ženska teniska reprezentacija Srbije vodi protiv Paragvaja sa 2:0 posle prvog dana susreta za popunu Svetske B grupe koji se igra u Novom Sadu.

Drugi poen za Srbiju osvojila je Ana Ivanović koja je bila superiorna u duelu protiv mnogo slabije rangirane protivnice, 225. na VTA listi Monserat Gonzales, rezultatom 6:2, 6:0.

"Drago mi je što sam ponovo sa Fed kup timom. Sporije sam počela jer nisam znala šta da očekujem od protivnice, prvi put sam igrala protiv nje, menjala sam podlogu, malo me je lakat mučio. Drago mi je što sam ušla u ritam u završnici prvog seta i što sam drugi set odigrala na visokom nivou", rekla je Ivanovićeva posle meča.

"Poen je poen, zadovoljna sam i nadam se da ćemo sutra završiti meč u istom ritmu. Presrećna sam i čast mi je što sam igrala u Novom Sadu", dodala je šesta teniserka sveta.

Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je ranije danas pobedila Veroniku Kepede Rojg sa 6:1, 6:3. U nedelju se igraju uzvratni mečevi u singlu, Ivanovićeva će igrati protiv Rojg, a Krunićeva protiv Gonzales.

"Malo sam gledala današnji meč koji je igrala Aleksandra Krunić, ali drugačije je kad osetiš lopticu. Aleksandra i ja imamo različiti stil igre. Bila je odlična, strpljiva, 'šetala' je protivnicu i nadam se da ću i ja odigrati dobro", rekla je Ivanovićeva.

Prethodno je vođstvo Srbiji donela Aleksandra Krunić pobedom nad Veronikom Sepede Rojg rezultatom 6:1, 6:3.

Drugog dana takmičenja, u nedelju, Ivanović igra protiv Rojg, a Krunić se sastaje sa Gonzales, da bi susret dve reprezentacije bio završen mečom dublova, u kojem će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Gonzales i Rojg.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво