Читај ми!

Đoković: Čilić igra tenis života, ali verujem u sebe

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da očekuje težak meč protiv Hrvata Marina Čilića u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu, ali dodao da ima dosta samopouzdanja.

"Očekuje me duel sa Čilićem, pobednikom Gren slema u SAD i igračem koji igra najbolji tenis života. Radujem se meču i jedva čekam da izađem na teren. Gledao sam meč između Čilića i Tsonge i čeka me težak izazov", rekao je Đoković.

Prvi reket sveta ranije danas u osmini finala pobedio je Andreasa Hajder-Mauera iz Austrije sa 6:4, 6:0.

"Odigrao sam dosta mečeva ove sezone i mislim da mi ne nedostaje takmičarskog ritma. Pobedio sam dosta duela i nadam se da ću tako nastaviti. Verujem u sebe i zadovoljan sam igrama". zaključio je Đoković.

Četvrtfinalni meč Mastersa u Monte Karlu između Đokovića i Čilića na programu je u petak od 13.30.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво