Читај ми!

Nadal: Uopšte nisam favorit

Španski teniser Rafael Nadal ocenio je da nije među favoritima za osvajanje titule na Mastersu u Monte Karlu.

Nadal u sredu startuje protiv 108, igrača sveta Francuza Lukasa Puija, koji je bio boljii od Dominka Tijema iz Austrije sa 6:4, 6:4.

Španski teniser, koji je u karijeri osvojio 46 titula na šljaci, uz rekord od 325 pobeda i 25 poraza na toj podlozi, smatra da ove sezone igra lošije od svojih rivala.

"Uopšte nisam favorit Igram lošije od svojih konkurenata i praktično pritisak nije na meni. Ovde sam došao kako bih igrao bolje nego do sada", rekao je Nadal za sajt ATP-a.

Španac je naglasio da je sada najvažnije za njega da vrati samopouzdanje.

"Igrao sam dobro do Majamija, a tamo sam odigrao loše. Ukoliko budem bio sposoban sa vratim samopouzdanje i svoj nivo igre ovde na šljaci biće manje teško", rekao je Nadal.

On je naglasio da je važno privatiti poraze kao sastavni deo karijere.

'Kada gubim, onda gubim...To nije nešto zbog čega očajavam, moraš da budes spreman da prihvatiš sve stvari koje mogu da ti se dogode", poručio je Nadal.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво