Читај ми!

Ana prošla dalje

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira premijer serije u Majamiju, pošto je u drugom kolu savladala Amerikanku Irinu Falkon u tri seta sa 7:5, 6:7 (4:7), 6:3. Naredna protivnica naše teniserke je Nemica Sabine Lisicki.

Do pobede protiv 100. teniserke sveta Ana je došla neuporedivo teže nego što se očekivalo. Uprkos, zbog jakog vetra, veoma teškim uslovima za igru, šesta igračica sveta je duel morala da završi brže od dva i po sata, koliko je meč trajao.

U drugom setu Ivanović je vodila sa 5:2, propustila je da realizuje tri meč lopte, da bi dozvolila protivnici da izjednači, a potom i da u taj brejku izbori treći set.

U odlučujućem setu Ana je konačno podigla nivo igre i dosta lako je napravila dva brejka i povela sa 5:2, da bi se, kada je servirala za meč, ponovo opustila i omogućila Falkon da vrati jedan brejk. U narednom gemu Ivanović je ponovo napala servis Amerikanke i šestim brejkom konačno završila meč.


Za ulazak u osminu finala, Ivanović će igati protiv Nemice Sabine Lisicki, koju je u pethodnih pet međusobnih duela pobeđivala četiri puta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво