Читај ми!

Krajinović: Nemam šta da izgubim protiv Monfisa

Srpski teniser Filip Krajinović izjavio je kako želi da na najbolji mogući način iskoristi ukazanu šansu protiv Francuza Gaela Monfisa u drugom kolu turnira u Majamiju. Duel Krajinovića i Monfisa u drugom kolu turnira u Majamiju trebalo bi da se igra u petak kasno uveče po srednjoevropskom vremenu.

Biće to prvi duel Filipa Krajinovića i Gaela Monfisa koji je kao 17. nosilac bio slobodan na startu takmičenja, a zbog velikog iskustva smatra se i favoritom u ovom meču.

"Sve u svemu sam zadovoljan, igraću u drugom kolu protiv Monfisa, u meču u kojem nemam šta da izgubim i daću sve od sebe. On je favorit, ali želim da iskoristim šansu koja mi se ukazala", rekao je Krajinović agenciji Beta u Majamiju.

Krajinović je prošao u drugo kolo turnira masters serije u Majamiju pošto mu je sunarodnik Dušan Lajović predao meč zbog povrede desnog lakta.

"Drago mi je što sam prošao dalje, ali sam imao mnogo sreće jer je Dušan igrao bolje. Imao sam sreće. Mnogo mi je žao što se tako završilo. Mi smo jedni od najboljih drugara. Previše ga poštujem, kao i on mene", kazao je Krajinović.

On je istakao da mu teški vremenski uslovi u Majamiju daju prednost u odnosu na većinu ostalih tenisera, s obzirom na to da je četiri godine trenirao na akademiji IMG u mestu Bradenton na Floridi.

"Nikome nije lako, mnogo su teški uslovi. Vidite koliko ljudi predaje mečeve. Trenirao sam četiri godine u sličnim uslovima, tako da imam nekog iskustva i to mi na neki način i pomaže", rekao je Krajinović, trenutno 98. teniser sveta.

Duel Krajinovića i Monfisa u drugom kolu turnira u Majamiju trebalo bi da se igra u petak kasno uveče po srednjoevropskom vremenu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво