Читај ми!

Argentina posle maratona sa Brazilom stigla do Srbije

Argentina je savladala Brazil sa 3:2 u Dejvis kupu, pa će u četvrtfinalu igrati protiv Srbije. Četvrtfinale će se igrati od 17. do 19. jula, a domaćin će biti Argentina.

Teniska reprezentacija Srbije će u četvrtfinalu Dejvis kupa igrati protiv Argentine, koja je sa 3:2 savladala Brazil u prvom kolu tog takmičenja.

Teniseri Argentine su u Buenos Ajresu, u neizvesnom duelu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa, pobedili Brazil sa 3:2, a odlučujući poen svojoj selekciji doneo je Federiko Delbonis. On je sa 3:1 u setovima savladao Tomasa Belučija.

Posle prvog dana rezultat je bio 1:1, u subotu je posle meča dublova poveo Brazil sa 2:1, a potom su na scenu stupili Leonardo Majer i Žoao Soza.

Njihov jučerašnji meč trajao je skoro sedam sati i jedan je od najdužih mečeva u istoriji tenisa. Na kraju je trijumfovao Majer i Argentini doneo izjednačenje.

Poslednji, odlučujući meč između Delbonisa i Belučija počeo je juče, ali je prekinut i završen danas.

Srbija je u prvom kolu sa ubedljivih 5:0 savladala Hrvatsku.

Meč četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Argentine igraće se od 17. do 19. jula, a domaćin će biti Argentina.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи