Читај ми!

Hrvatski dubl: Čestitke Srbiji!

Hrvatski teniski reprezentativci Marin Draganja i Franko Škugor izjavili su da su njihovi protivnici u dublu Novak Đoković i Nenad Zimonjić odigrali kvalitetan meč u Dejvis kupu.

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Svetske grupe Dejvis kupa, pošto je posle pobede Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića u dublu protiv Draganje i Škugora povela sa nedostižnih 3:0.

"Oni su danas kao par igrali jako dobar meč, u koji smo pokušali da uđemo na razne načine, da napravimo pritisak, ali nije nam uspelo", rekao je Draganja na konferenciji za novinare.

Škugor je rekao da su Đoković i Zimonjić u dublu bili težak zadatak za hrvatski tim, jer su igrali na visokom nivou.

"Bili su težak zadatak za nas, stvarno su igrali na visokom nivou i nama je zaista bilo teško da napravimo nešto više", izjavio je Škugor.

Selektor hrvatske reprezentacije Željko Krajan rekao je da je Đoković osetio da u dubl meču može da osvoji poen za Srbiju, zbog čega je i zamenio Viktora Troickog.

"Novak je osetio da lakše može doći do tog boda i da se taj meč može lakše završiti, što se i pokazalo", rekao je Krajan.

U nedelju su na programu mečevi u singlu, a najavljeno je da će Đoković igrati protiv Borne Ćorića a Troicki protiv Mate Delića.

Hrvatski selektor rekao je da Ćorić neće igrati jer se loše oseća.

"Ćorića ću sigurno poštedeti, jer se loše oseća posle meča sa Troickim", rekao je Krajan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво