Читај ми!

"Ludnica" u Kraljevu za vreme treninga tenisera Srbije!

Hala sportova u Kraljevu bila je mala za sve ljubitelje tenisa koji su hteli da prisustvuju treningu Dejvis kup reprezentacije Srbije. Tri hiljade najbržih prisustvovalo treningu.

Nakon kontroverzne prodaje karata za meč sa Hrvatskom, bilo je jasno da će mnogi Kraljevčani kao i ostatak Srbije meč morati da gledaju na TV-u.

Ipak, nakon dogovora srpskih tenisera, današnji trening bio je otvoren za sve ljubitelje belog sporta, a Novak Đoković je pozvao Kraljevčane da dođu u novootvorenu Halu sportova.

Oko 3.000 Kraljevčana okupilo se u podne u Sportskoj hali kako bi gledali javni trening Dejvis kup reprezentacije Srbije, koji je organizovan na inicijativu najboljeg tenisera sveta.  

Odziv je bio veliki, pa se stvorila ogromna gužva ispred ulaza, gde su okupljeni građani pokušali da uđu i vide uživo Novaka, Viktora, Zikija...

"Ja sam ljudski odreagovao, jer me zabolelo, kao što je i narod ovde koji nije bio u mogućnosti da kupi karte. To nije bilo korektno prema njima, da im se ne pruži prilika da se izbore za te karte. Više ne bih ulazio u to, pripremam se na ovaj duel i to sve ostavljam nadležnim organima", rekao je Đoković.

Više stotina Kraljevčana nije moglo da uđe na javni trening, jer su za nekoliko minuta sva mesta bila popunjena.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igraće se od 6. do 8. marta u Kraljevu. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво