Читај ми!

Đoković: Odluka o javnom treningu doneta timski

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je odluka o javnom treningu Dejvis kup reprezentacije Srbije doneta timski, jer su želeli da se onima koji nisu uspeli da nabave ulaznice omogući da ipak gledaju nacionalni tim.

Đoković je poručio da ne želi više da se bavi eventualnim malverzacijama oko prodaje karata u Kraljevu i taj slučaj prepustio nadležnim organima.

Inače u Kraljevu vlada veliko interesovanje za javni trening Dejvis kup tima Srbije. Trenutno na stotine navijača stoji ispred dvorane i čeka da uđe u novu Halu sportova.

Đoković se osvrnuo i na igru mladog Hrvata Borne Ćorića, koji će, u odsustvu Marina Čilića, Ive Karlovića i Ivana Dodiga, predvoditi Hrvate.

"Ćorić ima puno potencijala. Pobedio je i Endija Marija i Rafaela Nadala, to govorio o njegovom kvalitetu. Rivalstvo između Srbije i Hrvatske je nešto posebno", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Pored Đokovića, adut Srbije u meču protiv Hrvatske biće Viktor Troicki, koji se posle pune dve godine vraća u nacionalni tim.

"Uživam na terenu više nego ranije, mislim da sam zreliji i da bolje igram tenis", rekao je Troicki.

Nenad Zimonjić je istakao da srpski tim može da pobedi bilo koju reprezentaciju i da nije imao problem da se adaptira na klimatske uslove nakon turnira u Dubaiju.

Selektor Srbije Bogdan Obradović zahvalio je igračima koji su došli da igraju za reprezentaciju i ocenio da se teniseri dobro pripremaju za predstojeći meč.

On je rekao da veruje u svoj tim i najavio borbu za trofej.

Na pitanje novinara ko će biti partner Zimonjiću u dublu, Obradović je odgovorio da su svi u igri i da će odluku doneti posle drugog treninga.

"Iskoristio bih ovu priliku da Novaku čestitamo jer je postao otac. Preneli smo mu naša iskustva sa malom decom", rekao je Obradović.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво