Читај ми!

TSS: Nije bilo malverzacija oko prodaje karata!

Povodom slučaja problematičnog načina prodaje karata za meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske u Kraljevu, oglasio se i TSS i demantovao pisanje medija.

"Do sada je u prodaju pušteno 107 kompleta tj. 321 karta i biće pušteno još 150 kompleta sa 450 karata. Videćemo da li ćemo uspeti još nešto da uradimo i da bude još više karata u opticaju. Hrvatskom savezu poresleđeno je 10 % od ukupnog broja karata, ITF-u isto 10%, gradu Kraljevu 30% i sponzorima oko 20-30%. To znači da je vrlo malo karata ostalo za samu prodaju", rekao je predsednik UO Teniskog saveza Srbije Toplica Spasojević za RTS.

Podsetimo, najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da će zbog malverzacija sa prodajom karata za meč sa Hrvatskom neko morati da odgovara.

Policija u Kraljevu je povodom tog slučaja pokrenula istragu, što je potvrdio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво