Читај ми!

Mari: Nije tačno da ne volim Englesku!

Britanski teniser Endi Mari ponovo je odbacio optužbe da ne voli Englesku. Dodaje da je dokaz – to što će se oženiti Engleskinjom.

"Čitava ideja da ja ne volim Englesku je besmislica. Pa oženiću se Engleskinjom", rekao je Mari, preneli su britanski mediji.

Peti teniser sveta naveo je da su njegova porodica i porodica njegove buduće supruge Kim Sirs uznemirene zbog "besmislenih optužbi".

"Svakodnevno sarađujem sa Englezima. Pojedini članovi moje porodice su Englezi, kao i porodica moje verenice", dodao je on.

Mari je prošlog septembra na referendumu podržao nezavisnost Škotske, ali je rekao da će u slučaju otcepljenja nastaviti da igra za reprezentaciju Velike Britanije.

"Ono što me najviše nervira je to što svi misle da ne možete biti i za nezavisnost Škotske i za Veliku Britaniju. Ja mislim da je Škotska svoja država, a svaka država može bolje da radi ako ima kontrolu nad sopstvenom sudbinom", rekao je Mari.

"Tada sam rekao da će narod Škotske doneti ispravnu odluku. Naravno, ne znači da je moje mišljenje najbolje za Škotsku. Razočaran sam što sam uopšte tvitovao o referendumu. Sada je vreme da nastavim dalje i koncentrišem se na tenis", dodao je Mari.

Mari pokušava da se oslobodi etikete anti-Engleza, još otkako je kao devetnaestogodišnjak rekao da se nada da Engleska neće osvojiti Svetsko fudbalsko prvenstvo 2006. godine u Nemačkoj.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво