Читај ми!

Đoković: Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da uživa gledajući košarkaški derbi Crvene zvezde i Partizana, kao i to da mu nije neprijatno zbog provokacija navijača crno-belih uoči duela.

"Navijam za Zvezdu, ali nije da mrzim Partizan. Za Partizan navijam u svim utakmicama osim kada igra protiv Zvezde. Kad sam bio mlađi igrao sam tenis za Partizan, tako da nemam problem", rekao je Đoković u Pioniru.

Đoković je sa drugim srpskim teniserom Viktorom Troickim, koji navija za Partizan, zajedno pratio utakmicu Partizan – Crvena zvezda u Pioniru.

Njih dvojica će narednog vikenda igrati za Srbiju protiv Hrvatske u Dejvis kupu u Kraljevu, a kako je Đoković rekao, brzo se dogovorio sa Troickim da uživo prate susret bisera srpske košarke.

"Ko izgubi, vodi na piće", istakao je Đoković uz osmeh.

Deo navijača Partizana je na tribinama Pionira provocirao Đokovića tražeći od njega da "plati porez", a najbolji teniser sveta, koji živi u Monte Karlu, rekao je da mu nije neprijatno zbog tih povika.

Najbolji srpski sportista je dodao da se odlično oseća u Pioniru, budući da nema mnogo prilika da uživo gleda košarkaški "večiti" derbi.

"Ovo mi je prvi derbi posle mnogo godina. Ovo je doživljaj za mene, jer nije isto gledati uživo i preko TV-a", rekao je Đoković.

Đoković je rekao da uživa gledajući duel Zvezde i Partizana i da mu je drago što nema nasilja.

"Gledam i navijam, nisam stručan da cenim kvalitet dva tima. Momci daju sve od sebe, vidi se da vole svoj klub i tako treba da bude. Niko ne podržava nasilje, nema ga i sve je u najboljem redu", zaključio je prvi teniser sveta.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи