Читај ми!

Federer: Zaljubljen sam u ovaj turnir!

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da ne može da veruje da je sedmi put pobedio na turniru u Dubaiju, rekavši da voli taj turnir od kad je prvi put nastupio na njemu.

Federer je u finalu pobedio prvog nosioca Novaka Đokovića 6:3, 7:5 i tako odbranio trofej. To je bila sedma uzastopna godina, i 11. u poslednjih 13 godina, da Dubai osvajaju Federer ili Đoković.

"Zaljubio sam se u ovaj turnir još kada sam prvi put pobedio u njemu. Sedmi put je potpuno neverovatno. Zvuči prilično ludo", rekao je Federer, kome je ovo bio 84. trofej u karijeri.

Federer je u finalu odservirao 12 asova i došao do brojke od 9007 asova u karijeri. On je tako je postao tek četvrti igrač od 1991. godine sa više od 9.000 asova. On se priključio Goranu Ivaniševiću (10.183), Ivu Karloviću (9.375) i Endiju Rodiku (9.074).

"Upamtio sam čak i koji je bio slavljenički jer sam ih brojao... Lepo je preći tu granicu, tako da nikad više ne moram da razmišljam o tome, sve do sledeće hiljade ili tako nešto", rekao je Federer.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво