Читај ми!

Ćorić eliminisao Marija

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić pobedio je Britanca Endija Marija sa 6:1, 6:3 i plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju. U borbi za finale igraće saboljim iz duela Federera i Gaskea.

Talentovani 18-godišnji Zagrepčanin ostvario je najveći uspeh u kratkoj seniorskoj karijeri i za plasman u finale boriće sa boljim iz duela između Francuza Rišara Gaskea i branioca titule Rodžera Federera.

Mari nije imao rešenja za igru Hrvata. Nakon uvodnih gemova u prvom setu Ćorić je preuzeo kontrolu meča i uz tri brerjka vezao šest gemova i dobio prvi set sa 6:1.

U drugom setu nešto ravnopravnija igra. Odlučujući je bio šesti gem kada je Ćorić uspeo da oduzme servis Britancu. Do kraja ovog perioda uspeo je da sačuva brejk prednosti i dobije drugi set sa 6:2.

Ćorić, trenutno 84. igrač sveta i najmlađi u Top 100 igraće za Dejvis kup selekciju Hrvatske protiv Srbije u Kraljevu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара