Читај ми!

Mari nadigrao Berdiha

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u polufinalu pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 3:1, po setovima 6:7, 6:0, 6:3, 7:5.

Endi Mari je u finalu Australijan opena, posle velike borbe u četiri seta uspeo je da savlada Tomaša Berdiha i obezbedi borbu za trofej u Melburnu. Do pobede je stigao nakon preokreta pošto je izgubio prvi set.

Mari je izgubio prvi set u taj-brejku, iako je imao jednu set lotpu, ali je potom napravio potpuni preokret. On je u drugom setu zaigrao mnogo agresivnije, tri puta je oduzeo servis Berdihu, pa je dobio taj deo igre "sa nulom" i izjednačio na 1:1 u setovima.

Britancu je u trećem i četvrtom setu bio dovoljan samo po jedan brejk za veliku pobedu i plasman u finale prvog gren slem turnira u sezoni posle tri i po sata igre.

Mari će u finalu igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se u petak sastaju Novak Đoković i Stan Vavrinka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи