Ana pada na WTA listi

Poraz u prvom kolu Australijan opena koštaće Anu Ivanović pozicije na WTA listi. Nju će sa petog mesta istisnuti Karolina Voznjacki.

Američka i ruska teniserka, Serena Vilijams i Marija Šarapova, i posle Australijan opena će zadržati prvo, odnosno drugo mesto na WTA listi bez obzira koja od njih dve pobedi u finalu prvog gren slem turnira ove sezone.

WTA je danas objavio projektovanu rang listu, prema kojoj će Rumunka Simona Halep i pored eliminacije u četvrfinalu Australijan opena zadržati treće mesto.

Svoju poziciju, mesto broj četiri na rang listi, zadržaće i Čehinja Petra Kvitova, koja je u Melburnu eliminisana u trećem kolu.

Karolina Voznjacki iz Danske će napredovati za tri pozicije, pa će na petom mestu zameniti srpsku teniserku Anu Ivanović, koja je učešće na Australijan openu završila već u prvom kolu.

Amerikanka Medison Kiz, koja se plasirala u svoje prvo gren slem polufinale, biće prvi put u karijeri među 20 najboljih teniserki.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво