Читај ми!

Novak: Neizvestan meč, taj-brejk odlučio

Najbolji teniser sveta ocenio je da je meč sa Špancem Verdaskom bio izuzetno neizvestan i da je pobednika odlučio taj-brejk prvog seta.

Srpski teniser je u trećem kolu pobedio Španca Fernanda Verdaska 7:6, 6:3, 6:4. 

"Ovo je dobar rezultat za mene. Bio sam koncentrisan tokom celog meča, što je veoma bitno. Igralo se otvoreno tokom celog meča, posebno u prvom setu, kada smo igrali poen za poen. U taj-brejku prvog seta lako sam osvajao poene na prvi servis, mislim da je to bilo presudno u kom smeru će ići duel", rekao je Đoković posle meča.

On je još jednom ponovio da voli da igra na turniru u Melburnu.

"Obožavam ovde da igram, na ovom turniru. Ovo je moja omiljena podloga i zaista uvek uživam kada sam ovde", kazao je on.

Đoković će se u osmini finala sastati sa Luksemburžaninom Žilom Milerom.

"Miler se prilično mučio u poslednje vreme sa povredama, ali sada pokazuje da je to prošlost. On je jako dobar server, izlazi često na mrežu i svakako će biti dobar duel. Nadam se da ću se dobro pripremiti za ovaj meč. Polako ulazimo u završnicu turnira i rivali postaju sve teži", kazao je Đoković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи