Dejvis kup definitivno u Kraljevu, možda i Fed kup!

Kraljevo će i definitivno biti domaćin duela Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, potvrdila je Međunarodna teniska federacija (ITF). Pored tog duela, Kraljevčani će verovatno moći da uživaju i u meču Fed kupa!

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa 2015. između Srbije i Hrvatske biće odigran od 06. do 08. marta 2015. godine u Kraljevu, potvrdio je ITF.

Srbija, kao domaćin izrazila je želju da ovaj susret bude odigran u Kraljevu, a definitivnu odluku o tome doneo je ITF, koja je vlasnik Dejvis kup takmičenja.

Dejvis kup komitet je nedavno pregledao molbu Teniskog saveza Srbije u kojoj stoji da je želja Dejvis kup tima Srbije da meč prvog kola Svetske grupe 2015. bude odigran u Kraljevu i glasali su pozitivno o ovom predlogu TSS.

Predrag Petronijević, predsednik TS Zapadna Srbija, jedan od retkih koji je od prvog dana verovao da može da napravi podvig i dovede Novaka i ostale naše najbolje igrače da zaigraju pred kraljevačkom publikom, ne zadovoljava se postignutim i već razmišlja o narednom periodu.

"Idealno bi bilo, dok je grad u pravoj teniskoj euforiji, da zakažemo i Fed kup meč naših najboljih teniserki za plasman u Drugu svetsku grupu, da ugostimo i njih, pa da vidimo ima li boljih domaćina i navijača u celoj Srbiji", rekao je Petronijević za "Žurnal"

"Naravno da prvo mora da se pobedi u Budimpešti, ali mi smo apsolutni favoriti u grupi sa Mađarskom i Austrijom, blagi favoriti u polufinalu, bilo da nam zapadne Hrvatska ili Belgija, pa zašto ne razmišljati pozitivno", poručuje Petronijević.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи