Švajcarci poveli, a onda je Monfis "razbio" Federera

Nakon prvog dana Dejvis kup finala između Švajcarske i Francuske, koji se igra pred rekordnim brojem gledalaca, rezultat je 1:1. Stan Vavrinka savladao je Žo-Vilfreda Congu sa 3:1, da bi zatim Gael Monfis ubedljivo savladao Rodžera Federera rezultatom 3:0.

Švajcarska muška teniska reprezentacija povela je u finalu Dejvis kupa protiv Francuske.

Vodeći poen Švajcarskoj doneo je Stan Vavrinka koji je pred rekordnim brojem od 27.432 gledalaa na stadionu u Lilu savladao Žo-Vilfreda Congu sa 6:1,3:6, 6:3, 6:2.

Francuzi su potom izjednačili na 1:1, a za to je zaslužan jedan od najharizmatičnijih igrača na ATP turu, Gael Monfis. On je savladao Rodžera Federera sa 3:0 u setovima - 6:1, 6:4, 6:3.

U subotu je na programu meč dublova u kojem se sastaju Žilijen Beneto/Rišar Gaske (Francuska) - Marko Kjudineli/Mihael Lamer (Švajcarska), a preostali singlovi igraju se u nedelju.

Švajcarska nikada do sada nije osvojila "salataru", dok je Francuska devetostruki šampion Dejvis kupa.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи