Читај ми!

Đoković predvodi Srbiju protiv Hrvatske

Prvi teniser sveta Novak Đoković braniće boje Srbije u Dejvis kupu protiv Hrvatske u martu, objavljeno je na njegovom zvaničnom sajtu.

Đoković će predvoditi selekciju Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa od 6. do 8. marta.

Prvi reket Srbije će sezonu početi učešćem na egzibicionom takmičenju u Abu Dabiju od 1. do 3. januara, na kojem će igrati i Rafael Nadal, Stan Vavrinka i Endi Mari.

Đoković je pobeđivao na sva tri prethodna turnira u Abu Dabiju, a poslednji put je u finalu ove godine bio bolji od Davida Ferera – 7:5, 6:2.

Đoković će posle Abu Dabija prvi put u karijeri učestvovati na ATP turniru u Dohi, od 4. do 10. januara, na kojem titulu brani Nadal.

Prvi reket sveta će potom učestvovati na prvom grend slem turniru u godini – Australijan openu – od 19. januara do 1. februara, na kojem je do sada osvojio četiri titule.

Đoković će posle Australijan opena nastupiti na turniru u Dubaiju – od 23. do 28. februara, a posle Dejvis kupa slede prva dva mastersa u sezoni – Indijan Vels i Majami.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи