Читај ми!

Federerov "šamar" Endiju Mariju

Retko kada rezultat u sportu pokazuje sasvim verno odnos snaga na terenu. U meču Rodžer Federer - Endi Mari, rezultat je sve što je potrebno da bi se stekao utisak šta se događalo u londonskoj O2 areni u poslednjem meču Grupe B na Završnom mastersu. Švajcarac je slavio sa 6:0, 6:1.

Drugi teniser sveta, Švajcarac Rodžer Federer, savladao je Endija Marija u trećem kolu Mastersa u Londonu. Škot je uspeo da ublaži bruku (da je izbegne nije mogao nikako), kada je pri rezultatu 6:0, 5:0 uspeo da osvoji gem.

Mari je, kaže statistika, odigrao do sada preko 630 mečeva na ATP turu, a samo jednom je osvojio samo jedan gem. Bilo je to u Majamiju pre sedam godina, kada mu je protivnik bio Novak Đoković. Federer sada vodi u međusobnim duelima sa Marijem, jer mu je ovo bila 12. pobeda, uz 11 poraza.

Federer će u polufinale sa prve pozicije, a sa njim će i Japanac Kei Nišikori. On je u prvom meču dana savladao Španca Davida Ferera sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:1).

Rasplet u Grupi A je u petak, kada igraju Čilić – Vavrinka i Đoković – Berdih.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво