Читај ми!

Federer lako do pobede nad Nišikorijem

Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je Japanca Keija Nišikorija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, u meču drugog kola Grupe B završnog masters turnira u Londonu.

Federer je do trećeg trijumfa u njihovom petom međusobnom duelu došao posle 69 minuta igre.

Švajcarcu je to bila druga pobeda na mastersu u Londonu, nakon trijumfa u prvom kolu protiv Kanađanina Miloša Raonića, dok je Nišikoriju to prvi poraz.

Federer, drugi teniser na ATP rang-listi, tako je došao nadomak plasmana u polufinale turnira u Londonu, dok će Nišikori u narednom kolu morati da pobedi Raonića ukoliko želi da se plasira u narednu fazu.

Kasnije večeras u drugom meču Grupe B sastaće se Britanac Endi Mari i Kanađanin Miloš Raonić.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи