Читај ми!

Novak ekspresno do novog finala u Parizu!

Prvi reket sveta Novak Đoković sigurnom i ubedljivom igrom pobedio Japanca Keija Nišikorija sa 2:0 u setovima i time obezbedio plasman u finale Mastersa u Parizu. Novak za trofej sa Raonićem u nedelju od 15 sati.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Parizu, pošto je pobedio sedmog tenisera sveta Keija Nišikorija iz Japana sa 2:0 u setovima (6:2, 6:3).

Branilac titule na Mastersu Đoković pobedio je za 64 minuta.

Prvi teniser sveta je četiri puta oduzeo servis Nišikoriju, koji je napravio samo jedan brejk.

"Ovo je bio dobar meč. Nisam izgubio set do finala, osećam se sveže i motivisano za finale. Kei nije servirao kako ume, možda je bio umoran od sinoćnjeg meča. Uprkos tome, igrao sam dobro i koncentrisano, izuzetno dobro sam servirao u važnim trenucima i to me ohrabruje pred sutrašnji duel", rekao je Đoković posle meča.

Đoković će u sutrašnjem finalu igrati protiv 10. tenisera sveta, Kanađanina Miloša Raonića, koji je ranije danas pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 6:3, 3:6, 7:5.

To će biti njihov četvrti duel, a sva tri dobio je srpski teniser.

Ove godine igrali su dva puta, na Mastersu u Rimu, kada je bilo 6:7, 7:6, 6:3 i na Rolan Garosu, 7:5 7:6, 6:4.

Đoković će pokušati da osvoji 20. titulu na turnirima iz Masters serije, a svoju treću u Parizu. Prethodno je osvajao trofej 2009. i 2013. godine.

Ovako je tekao meč: 

18.25 - Kraj meča, pobeda Đokovića za plasman u finale! Sigurnu igru iz prvog, Novak je preneo i u drugi set, koji je osvojio rezultatom 6:3. Drugi set je trajao 34 minuta.

17.50 - Posle svega 28 minuta igre, Nole osvaja prvi set protiv vidno umornog Nišikorija - 6:2.

17.20 - Počeo je meč, prvi servira Novak.

17.00 - Uskoro bi trebalo da počne duel Đoković - Nišikori u Parizu...

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи