Читај ми!

Ana analizirala greške

Našu najbolju teniserku par nesmotrenih grešaka koštao je poraza u duelu sa najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams na prvom meču završnog turnira u Singapuru. Ana Ivanović je, uprkos dobroj igri, izgubila sa 2:0 (6:4,6:4) i sama je posle meča konstatovaka da je porađena zbog par „jeftinih grešaka“.

Na konferenciji za novinare po završetku meča Ana Ivanović je podrobno analizirala dva ključna detalja u meču.

"Svakako da sam razočarana ishodom oba seta, jer su ih odlučile moje jeftine greške. Tu posebno mislim na situaciju pri rezultatu 4:4 u prvom, kada sam imala dobijen poen, ali sam poslala volej u aut", rekla je Ana.

" Taj promašaj je uticao na moje samopouzdanje, pa sam malo pala posle tog gema. Zatim sam žurila u narednom gemu, nisam bila strpljiva, što takođe ne sme da mi se događa. Imam osećaj da sam stvorila veliki broj prilika, ali nisam imala ritam. Trudila sam se da izvučem što više mogu iz svog prvog servisa u drugom setu, što mi je i polazilo za rukom, ali ni to nekada nije dovoljno protiv Serene", dodala je Ana Ivanović.

Naredni meč Ana Ivanović igra u sredu sa Simonom Halep protiv koje naša teniserka vodi sa 2:1 u međusobnim duelima. Rumunka je dobila poslednji susret u Madridu, ali je potom prošlog meseca u Pekingu Ani predala meč. Naša teniserka slavila je prošle sezone na turniru u Dohi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво