Ana nemoćna protiv Serene

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je na startu završnog VTA turnira u Singapuru, pošto je u prvom kolu crvene grupe izgubila od Amerikanke Serene Vilijams sa 6:4, 6:4.

Po tradiciji, Ana Ivanović nemoćna protiv Serene Vilijams – 6:4, 6:4 za Amerikanku.

Vilijamsova je do osme pobede u međusobnim duelima došla posle sat i dvadeset minuta igre.

Ivanovićeva u sredu u drugom kolu igra protiv Rumunke Simone Halep koja je u drugom današnjem duelu savladala Eženi Bušar (Kanada) sa 6:2, 6:3.

U utorak su na programu mečevi bele grupe, Marija Šarapova (Rusija) – Karolina Voznijacki (Danska) i Petra Kvitova (Češka) - Agnješka Radvanjska (Poljska).

Završni turnir u Singapuru igra se za nagradni fond od 6,5 miliona dolara.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво