Читај ми!

Đoković: Borim se da budem najbolji!

Novak Đoković uspešno je započeo turnir u Pekingu, a posle pobede nad Lopezom od 2:0 najbolji teniser sveta izjavio je da se u glavnom gradu Kine bori da ostane vodeći na ATP listi do kraja sezone.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da će dobrim igrama na turniru u Pekingu pokušati da zadrži prvo mesto na ATP listi.

"Borim se da budem prvi na svetu. Svaki turnir je važan i ovo je za mene velika motivacija. Volim da se takmičim i budem na turniru kao što je Peking. Ovde se osećam kao kod kuće, što je ohrabrujuće za moje samopouzdanje", rekao je Đoković za sajt turnira.

Đoković je na startu pobedio Španca Giljerma Garsiju Lopeza sa 6:2, 6:1 i ostvario 20. uzastopni trijumf na turniru u glavnom gradu Kine, koji je osvajao četiri puta: 2009, 2010, 2012. i 2013. godine.

"Nisam potcenio protivnika na startu meča. Planirao sam da uđem na teren i diktiram tempo. Mislim da sam uspeo u tome. Krenuli smo malo sporije. Bilo je dosta izgubljenih servis gemova i trebalo mi je dosta vremena da uhvatim ritam. Uopšteno govoreći, mogu da budem zadovoljan igrom na startu turnira", dodao je Đoković.

Njegov naredni protivnik je Kanađanin Vasek Pospišil, koji je bio bolji od Čeha Lukaša Rosola rezultatom 6:3, 6:4.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво