Читај ми!

Indija smanjila vođstvo Srbije

Teniska reprezentacija Indije smanjila je vođstvo Srbije na 1:2 u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa u Bangaloru, pošto su Rohan Bopana i Leander Paes pobedili Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca sa 3:2 u setovima (1:6, 6:7, 6:3, 6:3, 8:6). U nedelju će Lajović i Krajinović u singlu pokušati da obezbede treći poen i opstanak. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

Zimonjić i Bozoljac su imali dva seta prednosti, ali su njihovi protivnici uspeli da stignu zaostatak i posle dva sata i 35 minuta ostavili Indiju u igri za opstanak. Posle prvog dana takmičenja Srbija je vodila sa 2:0, pobedama Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića.

U nedelju su na programu uzvratni mečevi u singlu, od 12.30 počinje duel Dušana Lajovića i Somdeva Devaramana, a posle njih na teren će izaći Filip Krajinović i Juki Bambri. Srbiji je za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa potrebna još jedna pobeda.

Direktan prenos mečeva je na našem Prvom programu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи