Читај ми!

Dušan i Filip doneli dva boda Srbiji

Teniska reprezentacija Srbije povela je sa 2:0 posle prvog dana u Indiji u borbi za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Dušan Lajović je savladao Bambrija sa 3:0, Filip Krajinović je bio bolji od Devermana 3:1. U subotu je na programu meč dublova. Direktan prenos je na našem Prvom programu od 15 časova.

Teniska reprezentacija Srbije povela je 2:0 protiv Indije u baražu za Svetsku grupu Dejvis kupa, pošto je Filip Krajinović pobedio Somdeva Davermana. Krajinović je u Bangaloru pobedio sa 3:1 u setovima (6:1, 4:6, 6:3, 6:2), za dva sata i 24 minuta igre. U prvom meču dana Dušan Lajović je sa 3:0 (6:3, 6:2, 7:5) bio bolji od Jukija Bambrija.

Srpski teniser Filip Krajinović rekao je da je zadovoljan svojom igrom i pobedom nad Somdevom Devarmanom, kojom je Srbiji protiv Indije doneo prednost od 2:0.

Dušan Lajović je prethodno doveo Srbiju u vođstvo pobedom nad Jukijem Bambrijem, dok je Krajinović savladao Devermana sa 6:1, 4:6, 6:3, 6:2 i udvostručio prednost, pa je nacionalni tim na korak od trijumfa.

"Znao sam da će biti teško zbog vrućine i nadmorske visine. Nisam želeo da se branim, igrao sam napadački. Iako sam grešio, zadovoljan sam svojom partijom, menjao sam ritam igre i pobedio u otvorenom meču. Devarman je bio nekad u 70 najboljih, ali ja sam blizu 100, želim još da napredujem", rekao je Krajinović odmah posle duela.

Sutra od 15 sati po srednjoevropskom vremenu igra se dubl meč Leander Paes/Rohan Bopana - Nenad Zimonjić/Ilija Bozoljac, Duel Srbije i Indije nastaviće se u subotu od 15.00 kada će u dublu Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac igrati protiv Leandera Paesa i Rohana Bopane, dok su u nedelju na programu preostala dva singla, Devarman - Lajović i Bambri - Krajinović. Prenos je na našem Prvom programu.

Tok današnjih mečeva:

16.38 - Kraj meča. Krajinović je bio ubedljiv u četvrtom setu - 6:2. Krajinović-Deverman 3:1 (6:1, 5:7, 6:3, 6:2).

16.10 - Krajinović dobija treći set sa 6:3 i ponovo vodi 2:1 u setovima. Za drugi set Filipu je bio dovoljan jedan brejk, koji je osvojio u šestom gemu ipoveo sa 4:2. Potom je rutinski priveo set kraju.

15.25 - Posle velike borbe u drugom setu Deverman uspeva, iz drugog pokušaja, da zadrži brejk prednosti i dobije drugi set, 7:5. Izjednačenje.

14.38 - Krajinović lagano rešava prvi set u svoju korist, dozvolivši protivniku da osvoji samo jedan gem - 6:1. 

14.12 - Počeo meč između Krajinovića i Devermana.

13.49 - Srbija vodi sa 1:0! Dušan Lajović je osvojio i treći set (7:5) i tako našoj selekciji doneo važan poen. 

12.52 - Uz mnogo manje muke, Dušan Lajović dolazi i do drugog seta (6:2). 

12.25 -  Dušan Lajović osvaja prvi set (6:3). Srbija vodi.

11.41 - Počeo je meč Lajović–Bambri. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво